E-fit


EERSTE  E-Fit CENTRUM IN DE KEMPEN!

 

Al Sinds 2013

Ervaring

In deze hectische wereld besteden we te weinig aandacht aan de juiste trainingsmethodes en gezonde voeding. E-fit biedt hierbij hulp met zijn 20-minuten durende trainingen en dit 2 maal per week voor personen die streven naar een sportiever, gezondere en meer bewuste levenstijl.


Er wordt een training gevolgd van 20 minuten m.b.v. EMS technologie. Na het aantrekken van een persoonlijke E-fit outfit, wordt er door middel van 20 e-pads verspreid in een vest, broek, arm-en kuitgordels een full body training verkregen in slechts 20 minuten.

De E-fit stuurt d.m.v. de E-pads verschillende impulsen naar uw spieren,vetlaag,bindweefsel en naar de huid.


Tijdens een E-fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van uw spiervezels gestimuleerd! Tijdens een gewone training(in de fitness, BBB, personal training,...) is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de dieperliggende ( en meest verwaarloosde) spieren getrained.


20 minuten trainen met de E-Fit heeft meer resultaat dan 1,5 uur zwoegen in de fitness!


Doordat je IEDERE lichaamszone en ELK programma individueel kunt gaan aanpassen worden er snel doeltreffende resultaten bereikt.


De E-Fit wordt wereldwijd gebruikt in fitness studio's,in afslankcentra's, in de competitieve sport, in de revalidatie en de geneeskunde.